уторак, 20. септембар 2016.

Karlovačka berba, Sremski Karlovci, od 23. do 25. septembra 2016.


Karlovačka berba je jedna od najstarijih manifestacija grožđu i vinu u čast organizuje Opština Sremskih Karlovaca, a Turistička organizacija će svim gostima ponuditi razgledanje monumentalnih zdanja u centru, kao i turističkih vrednosti u okolini.

 
 

"Znamo da je „Karlovačka berba“ jedna od najstarijih berbanskih manifestacija u Srbiji. Kao i ranijih godin, predviđen je muzički program, kao i postavka za vinare, uz degustaciju kvalitetnih karlovačkih vina. 

Turistička organizacija Sremskih Karlovaca će neposredno pred sam početak „Karlovačke berbe“ staviti na svoj sajt Program berbe, dakle satnicu događanja, ali se uvek može i telefonom nazvati radi dobijanja informacija. 

 

U ta tri dana Turistička organizacija planira da svakog dana u određeno vreme turistima na raspolaganje stavi vodiča radi razgledanja Sremskih Karlovaca. Za sada je, na osnovu rezervacija, predviđen jedan termin dnevno, ali ako bude potrebe, moguća su i dva obilaska mesta uz besplatne usluge turističkog vodiča. Uz vodiča moći će da se posete i izložbe koje će biti aktuelne tih dana“, izjavila je direktorka Turističke organizacije Sremskih Karlovaca, Jasmina Beljan Iskrin.


PROGRAM KARLOVAČKE BERBE MOŽETE POGLEDATI OVDE:



Spisak vinarija koje se nalaze u Sremskim Karlovcima možete pronaći OVDE. Živeli!

Нема коментара: