среда, 3. април 2019.

II Novosadski salon vina





Drugi novosadski salon vina nakon uspešne premijere prošle godine ima realnu ambiciju da okuplji stručnjake i entuzijaste, kao i najbolje sa tržišta vina Srbije i vaseljene. Novi Sad je prijateljski naklonjen domaćin ovom Salonu, jer je blizak (intiman) sa Fruškom goom koja prosto buja vinom i vinarijama. 



Više od osamdeset osvedočenih i prekaljenih vinarija predstaviće svoje adute na  Novosadskom salonu vina 12. i 13. aprila u hotelu Park. Bogat program masterklasova i radionica posetiocima će približiti pomoć u sagledavanju tajne različitih sorti vina i njihovim karakteristikama.  zemlje i sveta.


,,Novosadski salon vina je odlična prilika da se predstave najznačajnije i najpoznatije vinarije iz Srbije, regiona, ali i ostatka sveta kao i da se upoznaju vrhunski stručnjaci prestižnih titula koji drže predavanja“, ističe Igor Luković, organizator Salona.



Pored domaćih vinara, Salon vina u Novom Sadu biće tačka susreta vinarija iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Austrije, Francuske i drugih zemalja. 


Novosadski salon vina ugostićei  nosioca prestižne titule Master of Wine Džoa Aherna iz Velike Britanije.




Нема коментара: