четвртак, 18. јун 2020.

Salon ženskih vina





Kada: Petak 26. jun 2020. od 16:00 do 22.00 h
Gde: Event centar Promenada, Beton hala, Beograd


Izvesno, broj žena u vinskom biznisu nije mali. Ipak, realnost je takva da mnoge od njih u javnosti često ostaju nedovoljno vidljive, a njihov doprinos neprepoznat. Razlozi za to nekada počivaju na prirodi posla, a nekada na drugim faktorima. 



Upravo zbog toga,  a deleći viziju o organizaciji događaja koji bi akcenat stavio na žene u svetu vina, grupa preduzimljivih žena  udružila se i osnovala udruženje Nedelja ženskih vina kao pravno lice a čine ga: dr Tatjana Mrkić, somelije,- mr Mirjana Maksimović, predsednica udruženja Žene i Vino, Jasmina Stefanović, autorka emisije Lady of Wine, Dragana Todorović, menadžer, koautor emisije Lady of Wine. 


Kao plod ovoga 26. juna 2020. u Event centru Promenada (Beton hala, Beograd) organizovati Salon ženskih vina te javnosti prezentovati makar neke od njih.



Salon ženskih vina je posvećen svim ženama koje učestvuju u stvaranju nektara Bogova u bilo kojoj fazi njegovog životnog ciklusa: od stvaranja novih sorti vinove loze, sadnog materijala, nege u vinogradu, preko proizvodnje, marketinga, plasmana, vinskog turizma... sve ono što jedna boca vina prođe u procesu od ideje do stola konzumenta. 



Želja organizatora je da pažnju usmeri na svaku od njih i pokažemo koliko su važne, svaka u svom segmentu vinskog biznisa.



Isto tako, nije zanemarljiva ni činjenica da žene postaju sve značajnija ciljna grupa kada je finalna potrošnja u pitanju. Istraživanja ukazuju na to da je sve više marketing kampanja usmereno upravo ka ženama, dok neke vinarije posebno vode računa o tzv. ženskom ukusu kada određuju stil svojih vina. Ovaj zanimljiv trend polako postaje sve značajniji i na srpskom tržištu što ćete i sami otkriti na Salonu ženskih vina, u petak 26. juna2020.
Salon za posetioce biti otvoren od 16 do 22 časa.



Cena ulaznice je 1.000 din, a uz kupljenu kartu posetioci će na poklon dobiti vinsku čašu gratis.

Нема коментара: