уторак, 23. август 2022.

IV Good Food & Wine Festival





Četvrti po redu Good Food & Wine Festival, privredno–turistička manifestacija koja okuplja proizvođače tradicionalne hrane i vina, ali i drugih autentičnih proizvoda iz Srbije i regiona, biće održan od 19. do 24. septembra u Beogradu

 

Centralni događaj u ovkiru Good food & Wine festivala, kao i prethodnih godina, biće Sajam tradicionalne hrane i vina koji će se održati 24. septembra na Sava promenadi od 14h do 23h. Posetioci će imati priliku da uživaju u tradicionalnoj hrani, vinima domaćih proizvođača, a biće održane i predavanja i radionice o hrani i piću (food styling- aranžiranje hrane, slaganje vina i hrane i dr.).

Prošle godine, na sajmu je bilo 80 izlagača, a ove godine se očekuje trocifren broj učesnika iz Srbije i regiona. Najboljim izlagačima i proizvođačima biće dodeljene plakete Good Food & Wine festivala, a najsrećnijim posetiocima vredne nagrade u okviru tombole koja će biti organizovama od 18h na Sava promenadi. Posetiocima će biti podeljeno 10.000 poklona različitih kompanija i sponzora događaja.

 Festival se održava se pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Sekretarijata za privredu i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

 

 

 

Нема коментара: