Program je bio sledeći:
10:00 – Jelena
Kuzmanović, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije
PDO vina Srbije
10:20 – Barbara
Tamburini, enolog
Od grožđa do vina: neke ključne etape
11:05 – Nicola
Mansuino, firma “Vinifera Nieri”
Nove tehnologije u proizvodnji vina
11.35 – Aleksandar
Tabaković, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije
Zaštita biodiverziteta i očuvanje autohtonih sorti vinove loze
PAUZA ZA RUČAK
VOĐENA DEGUSTACIJA: “Simfonija mirisa: slatka i desertna vina i slaganje sa tipičnim
italijanskim poslasticama”
14:00 – 14:15 – Uvod o slatkim i desertnim vinima
14:15 – 16:00 – Degustacija 5 slatkih i desertnih italijanskih vina koju je vodio enolog Barbara Tamburini uz učešće Chefa poslastičara Alessandra Petita iz Medjunarodne škole italijanske kuhinje ALMA
14:15 – 16:00 – Degustacija 5 slatkih i desertnih italijanskih vina koju je vodio enolog Barbara Tamburini uz učešće Chefa poslastičara Alessandra Petita iz Medjunarodne škole italijanske kuhinje ALMA
Нема коментара:
Постави коментар