уторак, 28. јул 2015.

Podrum Do Kraja Sveta--Kovilj


Podrum Do Kraja Sveta nastao je na talasu renesanse kulture uživanja vina u Srbiji, a u želja i inspiracija da domaćoj publici ponudi autentično domaće kvalitetno i brižljivo odnegovano vino.

 

Specificum podruma Do kraja sveta je majstorski pristup drevnoj veštini prerade groždja, njihova odluka da tržište neprekidno snabdeva kvalitenim proizvodima. Brižljivim praćenjem uzgoja, berbe, svih procesa u preradi, odležavanju u bariku te postepenom sazrevanju četiri vrhunske vinske sorte odgajene u okolini Leskovca, Vranja i na padinama Fruške gore, dobijena je idealna struktura komponenti koje su pažljivo iskombinovali radi uživanja publikuma.


Pozitivan duh koji Mlad Mesec uvek donese i mišljenje u vinariji da za svakoga postoji Šansa, oni žele da podelie sa vinoljupcima na čestit način: kroz kontinuiran odnos međusobnog uvažavanja.
Zajedno, će na taj način darivati svakodnevici bar delimično razlog da naš život, i uživanje u njemu potraje i bude lepše.


ŠANSA "DO KRAJA SVETA"

Ovo izuzetno aromatično vino je dopadljivog mirisa na tropsko voće (bananu, mandarinu), kao i citrusnog karaktera. Poznavaocu ne može promaći i cvetni karakter u pozadini. Šansa ima prijatnu punoću, ali je istovremeno i lako vino. Umerenih kiselina, dugotrajne impresije, ima veoma prijatan naknadni ukus tropskog voća.



Dobro ohlađenu, Šansu možeti piti i kao aperitiv, ispratiće svaku pastu, a dobro će se uklopiti sa jelima od belih mesa i rečne ribe.


Нема коментара: